Új irodában tudják immár fogadni a választókat a Szolnoki Többség tagjai

Méltó helyen tudnak immár tárgyalni, a választókkal beszélgetni a Szolnoki Többség (SZT) önkormányzati képviselői. Az SZT tagjai eddig ugyanis kávézókban, étkezdékben tudták ezt csak megtenni, de most már új irodában fogadhatják a panaszosokat, az észrevételt tevőket, a segítő szándékúakat, támogatóikat. Az új iroda a Kossuth Lajos téri volt Néplap-székház 2. emeletén található, tegnap vették birtokba a képviselők.

Az új irodáról Ligeti József képviselő elmondta, nagy örömükre szolgál az, hogy méltó körülmények között tudják fogadni a hozzájuk forduló választópolgárokat. Az irodát a megyei jogú város önkormányzata biztosította a Szolnoki Többség számára, és nem csak magát a helyiséget, hanem a berendezést is.

– Mivel a képviselők különböző időbeosztásban dolgoznak civilként, szükséges volt egy olyan helyiség, ahol fogadni tudják azokat a választókat, akik gondjaikkal megkeresik őket – mondta Ligeti József. – Az is fontos, hogy ezután kulturált körülmények között tudunk egymással is tárgyalni, megbeszéléseket folytatni. Ezt végre már nem egy nagyáruház büféjében vagy vendéglátóipari egységben kell megtennünk, hanem immáron itt, megújult környezetben – tette hozzá.

– Úgy gondolom, ebben az irodában a nyugodt munkavégzés és ügyfélfogadás biztosított. A hozzánk betérőket Borda Zsanett fogadja munkaidőben az irodaház 2. emeletén a 220-as irodában. Telefonon is hívhatók vagyunk az 56/503-814-es számon, ezen keresztül lehet akár időpontot is egyeztetni az egy-egy képviselővel való találkozásra – mondta Ligeti József.

– Az elmúlt időszakban nagyon sokan megkerestek már minket, nagyon sok választópolgár volt, aki úgy érezte, hogy most már eljött az ő ideje is, és az ő problémájának megoldása,  és keresték a személyes kapcsolatot a képviselőkkel. Ehhez kellett ennek az irodának a létrehozása, ahol egyébként máris elkezdődött az érdemi munka – tudtuk meg a képviselőtől.

Megosztás
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter