Úgy tűnik, Boldog tényleg törvényen felül áll

A munkavédelmi sisak viselése a munkaterületen mindenki számára kötelező. Boldog István országgyűlési képviselő viszont rendre megszegi a munkavédelmi előírásokat, láthatóan egyáltalán nem hordja a védőeszközt.

Mint azt jól tudjuk, Boldog István fideszes képviselő – mint egy modell – nagyon szereti fotóztatni magát. És persze szeret mindenhol ott lenni, mindenen rajta tartja a szemét. Csak mellékesen vetjük közbe, hogy amíg Hadházy Ákos ellenzéki képviselő nem élhet azzal a jogával, hogy képviselőként intézményekbe léphessen be, Boldog lényegében mindenhol ott lehet…

No, de most nem is ez a lényeg, hanem ez:

“A munkavédelmi sisak viselése a munkaterületen mindenki számára kötelező! Ez talán az egyik legismertebb munkavédelmi előírás, a “jobb helyeken” az építési terület bejáratnál táblák, feliratok, piktogramok hívják fel erre a figyelmet.
A sisakot a munkaterületen mindig és mindenkinek hordani kell, kivéve a munkagépben ülőket vagy gépkezelőket.”

Hogy miért idéztük ezt?

Mert ahogy az gondosan dokumentálva van, Boldog István országgyűlési képviselő, amikor munkaterületen jár, láthatóan egyáltalán nem hordja a munkavédelmi sisakot, megszegve ezzel a munkavédelmi előírásokat!

Kérdésünk, hogy Boldog István tényleg törvényen felül áll-e, hogy ezt (is) megengedheti magának?

Szerintünk a munkavédelmi felügyelőség igazán odatehetné magát, aggódunk ugyanis, nehogy egy-egy építkezés megtekintésekor véletlenül fejen kólintsa  egy malteros vödör a lelkes képviselőt.

(Képek forrása: Boldog István Facebook oldala)