Radócz Zoltán a szolnoki ellenzék polgármesterjelöltje

Az MSZP-s Radócz Zoltán, a Kossuth téren arra tett ígéretet, hogy egy fejlődő, és jobb Szolnokért fog dolgozni az őt támogató kilenc szervezettel együtt.

Szolnok polgármesterjelöltje, ma délután jelöltbemutató sajtótájékoztatót tartott a 12 választókerület közös önkormányzati képviselőjelöltjeivel. Elmondta, hogy a jelenlegi városvezetés elfáradt, és az őt támogató kilenc szervezettel együtt jobb, szerethető Szolnokért fognak dolgozni. Radócz mögé a Momentum, a DK, az LMP, a Jobbik, az MSZP, a Mindenki Magyarországa Mozgalom, a Párbeszéd, a Magyar Szolidaritás Mozgalom, és a Szolnok Város Fejlődéséért Mozgalom sorakozott fel. Azt szeretnék, ha Szolnok felszabadulna a Fidesz uralma alól, fellélegezhetne és friss új energiák érkeznének.

A sajtótájékoztatón megjelent Potocskáné Kőrösi Anita, a Jobbik országgyűlési képviselője, aki gratulált a szolnoki összefogáshoz. Schmuck Erzsébet, az LMP képviselője a klímaváltozás miatti teendőket emelte ki az új városvezetés számára. A DK-tól Varjú László országgyűlési képviselő érkezett és elmondta, hogy nagy munka van ebben az összefogásban és azért van itt, hogy megerősítse, visszaveszik a Fidesztől a városaikat. Tordai Bence, a Párbeszéd képviselője Karácsony Gergely üdvözletét hozta és hozzátette, hogy a mai napon, Szekszárdon is megszületett az ellenzéki összefogás. Kiemelte, hogy ezzel együtt a városok sorstársakká váltak és változásokat hozhatnak. Korózs Lajos, az MSZP képviseletében arról beszélt, hogy meg lehet törni a NER uralmát. Felkérte Radócz Zoltánt, hogy legyen jó gazdája ennek a városnak és akkor itt sokkal jobb világ lesz.

Radócz Zoltán bejelentette, hogy augusztus 24-én 8.00-tól indul az 50 napos kampány, arra kérte a szolnoki lakosokat, akik hamarosan találkoznak majd a választókörzetük képviselőjével, hogy támogassák az ellenzéki összefogást.

A 2019. október 13-i önkormányzati választás 12 egyéni választókerület (evk) közös képviselőjelöltjei:

1.sz evk: Tóth Áron

2.sz evk: Galló György Péter

3.sz evk: Borda Zoltán

4.sz evk: Fajcsák Károly

5.sz evk: László Norbert

6.sz evk: Ligeti József

7.sz evk: Szekeres Éva

8.sz evk: Acsai Balázs

9.sz evk: dr. Füle István

10.sz evk: Miskolczi László

11.sz evk: Berényi Gábor

12.sz evk: Györfi Mihály


Megosztás
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter